"Besöker toan"

En lite rolig historia jag tänkte berätta, som hände idag på min tyskalektion.
Våran rast hade precis tagit slut och jag tog 5 min extra rast. Tyskaläraren undrar vart jag var nånstans och min klasskamrat säger på skoj:
- Han är lös i magen!
-OJ DÅ!! Hoppas det inte går någon slags magsjuka, säger tyskaläraren

Och utan att veta vad de pratat om eftersom att jag kom försent, så skulle jag komma på någon dålig ursäkt som man alltid gör när man är sen. Jag kommer in i klassrummet och säger:
-Jag var på toa...

Jag kunde inte valt en bättre ursäkt...
Vilken timing.

Så kan det gå när man inte kommer på någon bättre ursäkt än att ha varit på toa..tänk på det tills nästa gång!
//Patrik

Hat mot bloggar.

Hur kommer det sig att det finns så mycket hat mot bloggar?
Jag tyckte att själva grejen med att ha blogg var onödigt och tråkigt innan jag skaffade mig en.
Eftersom att jag ändå inte har något att göra på dagarna kan jag lika skriva om något kul eller tråkigt som hänt i världen.

Jag har en kompis som inte hatar något annat mer än bloggar. Han hatar dom för att han säger att det är fjortis och att man är helt ointelligent om man har en blogg, men så är det inte. Bara för att man skaffar en blogg blir man inte dummare.
Han gillar inte det där med "Mainstream" grejen.. Det skall tydligen vara old school för honom.

Hur som helst. En blogg måste inte handla om Mode och mat och massa annat sådant trams. Det kan lika gärna handla om Flingor, tejp, korkskruvar och massa annat.
 Kom igen! Ge bloggvärlden en liten chans innan ni börjar hata den!Ha det bra!
//Patrik

Inget att göra.

Hej igen!
Vad gör man när man inte har någonting att göra? Ge mig lite tips om ni har.
T.ex igår och dagen innan det så gick det där otroligt tråkiga programmet "Top-Model" på tv. Det var typ 5 avsnitt i rad..FEM avsnitt... Jag menar, hur roligt kan det vara att kolla på Top-Model!? Tja, jag som inte hade nånting att göra, låg i sängen och kollade på det. I tre dagar har det bara varit massa top model  program på kanal 3.
Tjejer som tror att de är grymt kända efter en dag de varit där, och sen gråter de när någon av tjejerna åker ut.
Varför gråter man då nån man träffat 2 dagar åker ut!? det är väl en tävling.
Jag hade blivit överlycklig.
Tv 3 får fan skärpa sig lite.


Nu när jag redan pratar om att ha tråkigt så kan jag passa på att lägga upp denna video som jag och mina kompisar gjort när vi haft riktigt tråkigt.. Den handlar om frukost. Fram med popcorn och läsk!!


Ha det bra!

Hejdå.

Inlägg nummer 1!

Tjena!
Jag har inte riktigt kommit fram till vad denna blogg skall handla om. Lite klurigt. Ni kommer antagligen få läsa lite om min vardag, lite skitsnack, lite mindre skitsnack, saker som kan vara intressant att läsa om och saker som inte alls är intressant att läsa om.

Vad har jag gjort idag då?
Ja, när jag väl kommit upp ur sängen så käkade jag lite bullar och tårta eftersom att Annas brorsa fyllt år, så det blev kalas på högsta nivå. Massor med pizza har jag käkat, och jag vet verkligen inte om det går att beskriva hur grymt god den var.
Pan-Pizza med massor av ost som bara låg och fettade ner pizzan, Oxfilé, Bearnaisesås, lök och lite annat. God var den!
När jag väl ätit klart pizzan blev det lite segande framför Xbox med nåt konstigt spel jag inte fattade ett dugg av.

Hittade en påse med Ostbågar också som jag är lite tveksam över. Alltså den har "nytt recept" som betyder 75% mindre mättat fett och nu med solros-olja. Jag vet inte hur mycket jag tyckte om dem. Ta en smörklick med Aromat på, så får du ungefär samma smak.
Hur kommer det sig att allt som är nyttigt är äckligt och allt som är onyttigt är gott? Fast det kanske bara är jag i denna värld som tycker det. Jaja..

Dagen går och jag kollar på gamla bilder från Fältmätningen vi hade med skolan för ett tag sedan. Hittade nämligen den här bilden..

Denna bild är tagen en tidig morgon vid frukostbordet då vi hade fältmätning med skolan, som var roligt.
Jag sitter en vacker sommardag och njuter av mitt varma kaffe och lyssnar på den vackra fågelsång som hörs och vinden som susar, bina som surrar.
Jag, nyfiken som jag är, finner detta instrument (trumpet).
Om ni kollar på bilden, så ser ni att jag inte ser så proffsig ut. Men jag gör mitt bästa, genom att förstöra all fågelsång.

Ser alla som spelar trumpet ut sådär??

Nu är klockan mycket och jag borde gå och lägga mig..
Ha det så bra!

Godnatt!

RSS 2.0